Hur vi kommunicerar under granskning av en geocache

När vi finner något som behöver åtgärdas med er cache innan vi kan publicera den kommer vi att skicka ett granskarmeddelnade/reviewer note och berätta vad som behöver göras. Vi kommer be er svara på samma sätt. På så sätt finns all kommunikation samlad som loggar på samma ställe. Denna typ av loggar har dessutom den fördelen att de automatiskt raderas vid publicering av cachen. Därför behöver du inte oroa dig för att skriva något som du inte vill avslöja för dina framtida besökare.

Börja med att öppna den aktuella cachen, du kan endast skapa granskarmeddelande på dina egna opublicerade cacher. Nu finns det finns två sätt att skapa ett granskarmeddelande / reviewer note på cachen.


1) Skicka din cache för granskning

När man skickar in sin cache till granskning skapas det automatiskt ett granskarmeddelande / reviewer note, trycker man på knappen Skicka för granskning kommer följande dialog upp.


Det man skriver sparas som ett granskarmeddelande / reviewer note på cachen. Skriv din text och tryck på knappen Skicka för granskning, nu skapas ett granskarmeddelande / reviewer note och cachen skickas för granskning.


2) Skapa ett granskarmeddelande / reviewer note utan att skicka in cachen för granskning (eller om cachen redan är inskickad för granskning)

Klicka på länken Skicka granskarmeddelande / Post Reviewer Note, se nedan.


Skapa sen loggen enligt nedan:

Avsluta med att klicka på Skicka. Nu är loggen/meddelandet skapat och det syns på cachen.  • No labels